Research on Natural Language Processing of Plant Protein Food
- Beschreibung
With the rapid development of natural language processing technology, this study will use natural language processing technology to study the Plant Protein Food. The purpose of this study is to explore diners' views on plant protein foods.
This research will use the open source text analysis tools VADER (Hutto & Gilbert, 2014) and TextBlob (Loria, 2018) to analyse text data.
Therefore, participants need to collect text data and analyse data in a python environment.Participants are also required to have a certain understanding of geographic information technology.
- Projektzeitraum
- Sommersemester 2025
- Bewerbungszeitraum
- 01. bis 13.04.2025
- Durchführung
- semesterbegleitend
- Studienfach
- offen für alle Studienfächer
- Betreuende
- Luchun Xu
- Institut
- Institut für Kulturpflanzenwissenschaften (340) (Natural Language Processing in Crop Quality)
- Sprache
- deutsch/englisch
- Teilnehmendenanzahl
- min. 1, max. 3
- Arbeitsaufwand
-
ca. 180 Stunden pro Teilnehmende:r
| 6
ECTS-Punkte
Arbeitsaufwand (Stunden und ggf. ECTS) sind ungefähre Angaben. Die tatsächlich vergebenen ECTS-Punkte ergeben sich aus der tatsächlich geleisteten Arbeit.
- Für dieses Projekt ist kein Motivationsschreiben des Studierenden erforderlich
- Projektart
- experimentell
- Lernziele
-
Die Teilnehmende lernen in diesem Projekt:
1.Literature reading and analysis
2.Data collection
3.Data analysis and data visualization
4.Results presentation (poster, conference)
- Anmerkungen für Studierende